Neggo

Blir inte bloggat mycket nuförtiden…

Börjar känna mig orolig över att skolan snart är slut! Dessutom ska vi ju ut på praktik snart och jag har fortfarande inte fått klart med en plats. Och vad händer sedan efter studierna; försöka hitta jobb, gå på A-kassa eller i värsta fall inte ens det?

Vet att många i klassen inte har praktikplats än, men blir stressad av en del som har det klart och som dessutom redan har börjat söka jobb… Vågar inte ge mig på det än, då jag inte har någon erfarenhet alls av detta område, och vill i alla fall ha genomgått praktiken innan jag ger mig ut på marknaden. Det lär ju dessutom finnas hundratals andra som söker samma jobb, och som har både utbildning och erfarenhet…

Jag är en sån som oroar mig och ältar, fast saker inte går att påverka för tillfället, och det tar bara en väldig massa energi av en i onödan.

Åtminstone kom en s.k. ”coach” förbi på skolan idag för att erbjuda lite peppning och tips inför jobbsökandet; att skriva CV, personligt brev eller om man skulle vilja plugga andra kurser. Många nappade inte på erbjudandet, men jag tar alla chanser för att komma vidare!

Lite neggo så här på onsdagseftermiddagen, men det får man väl vara ibland?? Ska snart hämta lilla H, och jag hoppas att en kram och en blöt puss från henne kan pigga upp mig lite!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s