Stackars liten

Nu är lilla H magsjuk och kräks… Inte kul!

Det började igår med att hon inte hade någon vidare matlust under dagen, men det är ju inte så ovanligt, tyvärr. På kvällen badade vi tillsammans alla tre i vårt badkar, (ja, det var trångt) men lilla H tyckte att det var riktigt kul. När D gått upp och torkat sig och skulle ta upp lilla H kräktes hon plötsligt, men var sedan lika pigg som vanligt igen. Jag antog att hon hade svalt en massa vatten och blivit lite uppspelt och att det inte var mer med det.

I morse var hon precis som vanligt och vi gick till förskolan utan problem. Jag skulle ju plugga men hamnade förstås alldeles för länge framför datorn… Lagom tills jag kommit igång med skolarbetet och hållit på någon timme ringde förskolan och sa att hon inte velat äta alls och att hon kräkts efter sovstunden. Bara att avbryta mitt jobb och gå och hämta henne. Lilla pluttan!

Hon har kräkts ytterligare en gång här under kvällen, men verkar ändå glad och leker ungefär som vanligt. Hoppas att kvällsvällingen vi lyckades få i henne får stanna kvar nu bara!

I morgon har jag heldag i skolan, och det där roliga övningsprovet, så D stannar hemma med lilla H. På onsdag blir det min tur om det skulle behövas. Hon är heller inte febrig eller lös i magen, så vi håller tummarna för att det inte är kräksjukan!

P.S. Nu ger jag upp mina patetiska försök till att plugga ikapp, och försöker intala mig att det bara är ett övningsprov och att det inte är hela världen om det går åt skogen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s