Plugghäst

I dag har jag verkligen varit flitig och pluggat nästan hela dagen! Jag har skrivit en kladd på inlämningsarbetet till fredag, det handlar ju bl.a. om det som vi har prov på i morgon eftermiddag, så jag tänkte att då pluggar jag ju liksom samtidigt som jag skriver. Men det återstår att se hur mycket som har fastnat i min hjärna bara… Just nu känns det som om alla regler och lagar bara snurrar runt i min skalle!

I morgon måste jag lämna lilla H redan 07.30 på dagis, för jag ska vara på skolan lite tidigare än vanligt. Dessutom ska det tydligen komma en hel del snö under natten, så jag får räkna med att det blir till att lämna cykeln hemma när jag ska ner till tåget. Vi ska besöka tingsrätten i Uppsala på förmiddagen, och det ska bli spännande. Lite ”fult” känns det att sitta och titta/lyssna på andras problem, men vi är ju där för att lära. Jag har ett svagt minne av att jag varit i en rättsal typ när jag gick på högstadiet, men jag är inte säker. Hoppas att det inte blir stängda dörrar nu bara, så att vi inte får komma in!

I eftermiddags var det Luciafirande på förskolan, och det var ingen glad liten tomtenissa vi mötte när vi kom. Hon var supertrött och ville bara klänga på mig och varken pappa eller farmor dög. När vi kom hem piggnade hon i alla fall till, och hon åt en riktigt rejäl middag.

Nu ska jag bara läsa ikapp lite blogginlägg, och sedan sova. Jag kom inte i säng förrän vid 02-tiden i natt, så jag känner mig lite seg i dag. Behöver vila hjärnan om den ska orka tänka i morgon… Nu har jag äntligen fått i ordning julkorten vi ska skicka i år, de ska ju postas senast onsdag. Jag visar det när jag skickat i väg dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s