Lyx med lov?

Nu är lilla H tillbaka på dagis, men hon är inte riktigt sitt gamla vanliga jag ännu. Hon är mer gnällig och trött fortfarande, men det kanske är någon sorts fas som råkar sammanfalla just nu?! I går sov hon efter hon kom hem från förskolan, men hon åt en ganska bra middag i alla fall. Hurra!

I eftermiddag ska vi tillbaka till sjukhuset för ett blodprov, för att se att värdena (förhoppningsvis) har förbättrats ytterligare, nu när det gått några dagar sedan vi startade penicillinkuren.

Själv har jag faktiskt höstlov, och är hemma medan lilla H är på dagis… Men ledig är ju synd att säga att jag är; vi har två inlämningsuppgifter och plugg till två prov att pyssla med. Branduppgiften är jag klar med och i dag har jag kommit halvvägs på nästa uppgift som handlar om trivsel på jobbet och datorarbetsplatsens utformning.

I kväll (om jag orkar), samt onsdag + torsdag blir det plugg inför provet i ”Finansiering och kalkylering”. Vi får göra provet på fredag, eller vänta till 5 november, men jag siktar på att göra det på fredag. Tisdag 3 november har vi nämligen prov i ”Arbetsmiljö och säkerhet” och då skulle jag kunna använda lördag, söndag + måndag för att plugga till det… Pust!

Signatur 6

2 reaktioner på ”Lyx med lov?

  1. Lycka till med plugg & prov!

    Vad roligt att du ville vara med i min tävling där jag lottade ut skönhet mm. från pressveckan.
    Nu är äntligen vinnarna dragna och cirka 21.00 ikväll ONSDAG kommer de finnas uppe hos mig!
    Missa inte att kika in och se om det blev DU:)!

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s