Fullspäckat

Puh, en hektisk dag är till ända! Ska blogga en snabbis, sedan ringa vännen L och till sist somna framför ”Superstars” på TV…

Fullt ös i skolan med en massa knepiga övningar på att rita och läsa av totalkalkyler, sedan hämtade D mig och vi åkte till Plantagen för att köpa täckbark och ljung. Snabb middag på Max, hemfärd och hämta cykeln vid tågstationen. Till farmor för att hämta lilla H, hälla ut barken i rabatterna och sätta ut blommorna i krukor. Hänga tvätt och köra en ny tvättmaskin och sedan betala en räkning.

I dag på lunchen kollade jag in Åhléns bokrea, och jag införskaffade äntligen dessa två böcker:

9137130854     917424017X

När jag väntade på D efter skolan bestämde jag mig för att köpa en täckjacka till lilla H. Jag kom på att hon bara har en overall till vintern, och det är ju inte alltid så praktiskt att kränga på den. Det blev ett helt set från Stadium:

096588_003096590_004

Nu blir det definitivt inget mer shoppande för mig denna månad, för nu är jag pank efter att alla räkningar har betalats. Studielitteratur är dyrt!

UPDATE! Efter den lilla branden i garaget fick vi dessutom köpa en ny utelampa på Bauhaus. En riktig snygging, med mysbelysning som tänds automatiskt när det mörknar och inbyggd röreslevakt som gör att den lyser upp starkare när någon går i närheten av den.

Passade också på att skaffa en ny lampa att ha utanför ytterdörren. Den vi har är så fruktansvärt ful och har suttit där sedan 1965…

Signatur 2

2 reaktioner på ”Fullspäckat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s