Klippt och skuret

Jag har bokat tid för klippning i morgon, topparna är nu så risiga att jag knappt vågar visa mig i utsläppt hår! Problemet är att det äntligen blivit tillräckligt långt för att kunna sätta upp, och jag vill inte klippa så mycket att jag inte kan ha hårklämma eller hårsnodd längre…

Men får jag en schysst frisyr kan jag ju leva med om det behövs kapas en bit. Det sköna med att kunna sätta upp håret är att de dagar man inte orkar fixa till frillan eller ens tvätta det så är det bara att sätta upp det! En småbarnsmammas bästa hårtips, tror jag!

short-bob-hairstyles2

En frisyr liknande denna skulle jag kunna tänka mig: inte för kort, men inte heller jättelångt (det har jag inte hårkvalitet till att ha) och dessutom lättskött. Att ha lugg eller inte velar jag jämt över, men nu är den så pass lång att jag vill ha den lång ett tag till.

Signatur 16

3 reaktioner på ”Klippt och skuret

  1. Hej!
    Jag driver Sveriges största The Hills & The City Blogg.Tycker du om serierna så tycker jag verkligen att du ska klicka in i min blogg. En massa skvaller, fashion allt om the crew och självklart en massa drama. Och inte nog med det en massa tävlingar, kika in i min blogg och var med i min tävling som pågår nu!

    Ha det bra / The Hills & The City

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s