Seeeeegt i dag

Usch, idag känner jag mig sååå trött! Lilla H vaknade i natt igen, och fick komma och sova hos oss, men hon vara bara vaken en liten stund i alla fall. Det måste vara detta med att hon börjat förskolan som gör att hon har en period med sömntrassel nu; jag har hört flera som säger att barnen kan förändras under en period i början. Dessutom ösregnade det i morse, så det gjorde mig inte särskilt mycket piggare…

I skolan var det ganska slappt, vi hade data och läraren pratade väldigt grundläggande om hur man använder startmenyn i Windows, sparar filer och öppnar olika mappar och dokument. Det känner jag att jag behärskar i alla fall! Efter skoldagens slut lyxade jag och två klasskompisar med att äta lunchbuffé på en kinarestaurang. Nu är jag stoppmätt!

Efter dödsfallet i svininfluensan i Uppsala häromdagen har vi nu fått stränga order om att hålla oss hemma om vi skulle känna tecken på sjukdom, vare sig det skulle vara svin- eller ”vanlig” influensa.

Nu ska jag fila vidare på min fördjupningsuppgift, och om en timme är det dags att hämta lilla H på dagis. Fram på kvällen ska vi till D:s bror (som också heter D) på födelsedagskalas. Grattis på 32-årsdagen!

Signatur 16

6 reaktioner på ”Seeeeegt i dag

  1. Vi har samma bekymmer här hemma med sömnen. Hannes sover jätteoroligt på natten. Med resultat att alla tre är supertrötta på dagarna. Idag när jag lämnade honom på dagis var han så trött så fröken skulle se till att han sover stund på förmiddagen också. Jag håller snart på att somna jag med, svårt att koncentrera mig på jobbet. Men nu ska jag hämta hem min lilla älskling! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s