Ny vecka

I går gjordes inte så många knop här hemma, dagen efter kräftskivan… Ändå gick vi hem vid 23.30, då lilla H inte ville sova i vagnen längre och inte heller inomhus i en säng. Väl hemma somnade hon omedelbums mellan mig och D i vår säng. Vår katt Maja ville inte alls komma in den kvällen, så hon var utomhus hela natten, tills jag öppnade nästa morgon vid 6-tiden. Sedan sov hon på soffan i stort sett hela dagen…

Vi städade i alla fall lite lätt, och när lilla H skulle sova middag passade jag och D på att vila lite vi med; kl. 11.00 till 13.30! Vi blev bjudna på middag hos farmor och farfar, och där blir man alltid så bortskämd; middag i lusthuset, sedan ostbricka med en skvätt portvin och till sist kaffe med hallonkaka.

I dag har jag haft hemstudiedag och gjort klart läxan till i morgon; läsa ett kapitel i företagsekonomiboken och göra en massa uppgifter med uträkningar till. Jag kände mig lite osäker på om jag verkligen gjort rätt, men jag hittade ett facit i slutet av boken och allt stämde faktiskt! Visserligen står det inte hur de räknat ut svaret, men jag borde ju ha gjort rätt som fått samma resultat…

Efter en snabb lunch med vännen L fortsatte jag med de åtta fördjupningsfrågorna. De ska lämnas in om drygt två veckor, men det känns skönt att ha svarat lite ”grovt” på nästan alla frågor redan. Vill inte bli sittande i sista minuten!

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig har jag tänkt, och klockan är inte ens 21.00 ännu! Får se om jag lyckas somna nu bara eller om jag fastnar framför något skitprogram på TV… Borde kanske ge mig på någon av alla pocketböcker som ligger och väntar på att bli lästa i stället?

9789170016974

Senaste inköpet är ”Shakespeares hemlighet” av Jennifer Lee Carrell. Den verkar spännande och DN skriver: Tänk ”Da Vinci-koden” och ersätt den heliga graalen med Shake­speare så vet ni precis.

Signatur 16

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s