Inskolning pågår

Så mycket som händer just nu, och så lite tid för bloggande, tyvärr…

Lilla H har påbörjat sin inskolning på förskolan helt strålande! D har varit med henne torsdag-fredag förra veckan och lilla H brydde sig knappt om honom alls. Hon visste ju att han fanns där, men hon verkade känna sig trygg med fröknarna och lekte glatt med de andra barnen.

I dag var det min tur att vara med, och hennes humör var inte alls på topp. De två andra 08:rna på dagiset var också ganska griniga, så det kan ju ha berott på att det just varit helg. Jag blev hemskickad vid lunch och fick komma tillbaka och hämta henne vid 15-tiden efter mellis. Jag tyckte att det kändes lite läskigt att lämna henne ensam så länge redan nu, men personalen lugnade mig och sa att de självklart ringer om det skulle vara något. Men när jag kom tillbaka dit stod en glad tjej där som både ätit lunch, sovit middag, varit ute på gården och ätit mellis utan problem. Vår duktiga tjej!

I dag åt hon t.o.m. banan under fruktstunden, och det har hon alltid ratat hemma. Hoppas att hon fortsätter bli inspirerad av de andra barnen när det gäller att äta!

I morgon är det D:s tur på förskolan och jag ska tillbaka till skolan. I morgon kommer vi dessutom få vår första hemuppgift som sedan ska betygsättas… Gulp!

Signatur 13

En reaktion på ”Inskolning pågår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s