Vi är igång

Nu har jag överlevt den första riktiga skoldagen på denna utbildning. Just nu läser vi personaladministration och i dag har vi pratat om olika anställningsformer. Läxan till på torsdag var ju att skriva ett presentationsbrev om sig själv, och i dag fick vi ytterligare en läxa till på torsdag; att leta efter tre lediga tjänster på Platsbanken som ekonomiassistenter enligt olika kriterier.

Det känns så kul att ha börjat plugga igen! Vår lärare (och även klassföreståndare) på denna kurs är en tuff medelålders kvinna som själv vidareutbildat sig tre gånger i vuxen ålder. Hon är så medryckande och häftig att lyssna på, att man bara vill veta mer och mer…

I dag fick jag mail om att kurslitteraturen jag har beställt är skickad också, så den kommer förhoppningsvis i morgon eller på torsdag. Tre böcker för 1.027 kronor inklusive frakt, det svider lite i plånboken…

I morgon är vi lediga då datasalen inte är klar ännu, så jag ska vara hemma med lilla H. I morse var hon så trött att jag fick väcka henne kl: 06.30, hoppas att hon vill ha sovmorgon i morgon bitti med… Det berodde i och för sig förmodligen på att hon plötsligt fick 39 graders feber igår kväll vid läggdags, och att hon fick en alvedon. I dag har hon tack och lov varit feberfri hela dagen!

Efter skoldagens slut slank jag in på Lindex och köpte en tunika, och sedan satte jag mig på tåget hem. Vid stationen tog jag min cykel och racade hem till farmor. Regnet hängde i luften, och jag hann dit innan det började ösregna och åska. Sedan regnade det oavbrutet hela eftermiddagen, så vi fick stanna kvar hos farmor tills D kunde hämta oss efter jobbet.

Men det är ju bra för svampen med lite regn!

Signatur 13

En reaktion på ”Vi är igång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s