Dagens

När D kom hem från jobbet åkte vi till Siba och lämnade in vår minidator för reparation. Häromkvällen lade den plötsligt av, det verkar var något fel med skärmen. Så här i semestertider trodde killen att det skulle dröja minst 3-4 veckor innan den var klar…

Vi passade också på att köpa plastflaskor till vår Sodastreamer, men det var förstås fel sort! Dessutom tappade vi bort lilla H:s napp med napphållare och allt. En riktig turdag med andra ord… Bläckpatronerna till skrivaren lyckades jag i alla fall köpa rätt sort av, felet med dem är att de är så satans dyra!

När vi kom pysslade jag med våra tappra tomatplantor. De har blivit så stora att de gamla blompinnarna visade sig vara alldeles för korta och klena, så jag bytte dem mot rejälare bambupinnar. Rensade också en rabatt på massa ogräs och utblommade liljor och prästkragar, så nu ligger en jättehög med skräp på gräsmattan. Jag orkade inte ta hand om det nu i kväll, för plötsligt kom det så j-la mycket mygg!

I morgon ska vi fortsätta med trädgårdspysslet; sopa stenplattorna och spika upp murgröna och en annan klätterväxt som vuxit som attan. Gäller bara att få D att hjälpa till också…

Lilla H blev lätt snuvig i dag, nyser med jämna mellanrum och ena ögat var lite vattnigt. Jag tog tempen på eftermiddagen och hon hade 38,1. Inte jättehögt, men hon fick en Alvedon och sov en stund. Fast pigg och glad har hon varit ändå, som alltid vår lilla solstråle!

Nä, usch vad jag låter grinig! Det är lika bra att gå och lägga sig, tror jag…

Signatur 11

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s