Regnet, det bara öser ner

Men oj, vad det regnar i dag! Och inte ser det ut att sluta i första taget heller…

Lilla H sover förmiddagsluren och jag har fastnat framför datorn, som vanligt. När hon vaknar är det dags att röja järnet med veckostädningen och sedan ska vi äta lunch. Det blir pannkaksrester med drottningsylt från i går. Lilla H gillar pannkakor ibland, för att sedan inte vilja ha alls. Vi får se hur det blir i dag?

Om det blir ett regnuppehåll tänkte jag gå en promenad till affären. D fyller år i dag, och vi ska visserligen fira honom i morgon, men någon smaskig efterrätt ska jag nog slänga ihop ändå…

I går var vi ju hos farmor en stund och träffade kusinen P. Det gick bra, men lilla H har blivit ganska kaxig. Tidigare var hon så snäll (nästan för snäll) och lät andra barn ta saker ifrån henne, men nu är hon det som tar grejer från andra! Jag tror att på öppna förskolan t.ex så kände hon att de andra barnen var lite äldre och de kunde ju gå, men nu är situationen den omvända; nu är lilla H den äldre och den som kan gå och då blir hon tuffare.

Surpuppa

Lite sur för att man inte får öppna skåpdörren

Hon var så söt i sina nya snickarbrallor och hårtofsar i går, men tyvärr pajade en tryckknapp i sidan på byxorna när jag skulle byta blöjor. Typiskt när man använder något för första gången!

Signatur 3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s