Gourmet eller gourmand?

Lilla H är lite dålig på att äta lunch på dagarna. Burkmat vill hon absolut inte ha längre, och ”vanlig” mat passar inte alltid heller… Till middag brukar det gå bättre, förmodligen för att hon är riktigt hungrig då! Ibland går det inget vidare med middagen heller, men jag hoppas att det blir allt lättare med tiden.

Till middag i dag åt hon i alla fall ett stort lass med korvstroganoff. Hon fick lite hjälp med att sleva upp på gaffeln, men hon prickade det mesta i munnen riktigt elegant!

Till lunch i dag tog jag en macka i farten och lilla H fick macka hon med. Det gick bättre än förväntat, så nu har jag köpt lite bröd och pålägg, så ska vi se om det kan gå med en smörgås tillsammans med gröten till frukost i morgon. Mjölk är den nya favoritdrycken, den har hon tidigare ratat, men nu är det inga problem!

Tyvärr gillar hon inte frukt och grönsaker alls ännu. Jag ger dock inte upp, utan köpte bananer i dag igen, så ska vi prova i morgon. Om hon inte vill ha en hel bit ska jag testa att mosa först. Det ser så skönt ut att kunna ge några bananbitar när man är ute och flänger och suget sätter in…

Signatur 3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s