Helgen

En ordentligt varm helg har passerat och vi har haft det riktigt mysigt!

I fredags kväll blev det spontanträff hos grannarna med katter och barn omkring. Vår katt Maja har alltid varit innekatt, men är så nyfiken på världen utanför att hon nu varit ute på ett par turer. Jag är lite orolig, men om hon får vänja sig lite i taget så kanske det går bra?

I lördags var vi en kort sväng på Skansen, men det var nästan för varmt. På Lill-Skansen var det tomt i hagen där man får klappa får och getter, så det var ju tråkigt för lilla H. De övriga djuren var för slöa för att synas i värmen, så vi åt mjukglass och åkte hem. Det får bli ett besök en annan dag i stället.

Några grannar kom över till oss på kvällen, och vi käkade jordgubbar och ananas. Grannen S kände av förvärkar, och under natten åkte de in och fick en liten dotter! Grattis!

De första jordgubbarna från vår framsida har skördats också; hela tre stycken blev det!

I övrigt har lilla H har knatat runt på tomten och badat i sin pool, och pappa D kunde inte motstå att köpa en ännu större som han också får plats i. Jag skaffade en kryptunnel också, som var billig på ICA Maxi. Det börjar bli fullbelamrat på vår lilla baksida…

Signatur 7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s