Ärenden

I går fick jag en del telefonsamtal gjorda:

På onsdag ska vi hälsa på Lilla H:s förskola, och det ska bli spännande att se hur det funkar där. Då vi var ute i sista minuten med ansökan har vi inte hunnit besöka den förskolan innan, utan hört av grannar att de är nöjda.

Jag missade helt min andra färstingvaccination i söndags, då fästingbussen var förbi. På vår vårdcentral har de drop-in onsdagar och torsdagar, så jag tänkte gå förbi där på onsdag eftermiddag och hoppas att de kan hjälpa mig.

Jag ringde också kommunen angående min ansökan om studier, och gubben jag pratade med sade att min ansökan var godkänd! Jag pratade också med Uppsala kommun och de som håller i utbildningen, och de sade att de tar in 20-25 elever per klass, men blir det fler sökande gör de två klasser, så chansen att komma in är väldigt stor.

MEN; gubben ringde sedan tillbaka till mig och sade att ”han mindes fel”. Min ansökan var trots allt inte godkänd ännu, det dröjer ytterligare ca två veckor innan han vet om kommunen har råd att betala min plats. Dessutom har jag redan en högskoleutbildning och de prioriterar de med lägre utbildning och långtidsarbetslösa… Suck!

Jag biter på naglarna av att inte veta!

Signatur 4

2 reaktioner på ”Ärenden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s