Liten utflykt

I dag tog jag och vännen L en tur till Stinsen i Sollentuna. Vi strosade, shoppade, åt lunch och fikade i lugn och ro och hade en riktigt mysig dag. Både lilla H och hennes pojke A är så duktiga att ha med sig när man är ute på vift; tålmodiga och lugna.

Lilla H hade ingen direkt matlust vid lunch, men tog igen det när vi kom hem i stället. Trött var hon också, så hon är nog inte helt kärnfrisk ännu.

Mest shoppade jag som vanligt till lilla H; det blev randigt för hela slanten från Polarn och Pyret, och två blusar och en kofta från H&M.

Po.P 3

Vi har förresten börjat lätta lite på den laktosfria kosten till lilla H nu i dagarna. Än så länge verkar magen klara av det utan problem. Vi kör slut på den laktosfria gröten och vällingen vi har hemma först, så får vi se hur det går när vi går tillbaka till de gamla vanliga sorterna. Vi håller tummarna!

3 reaktioner på ”Liten utflykt

 1. Åhh..nostalgi!
  Elliott ligger just nu och sover med en kanin från PoP som han fick av mig när han var baby.Kaninen har en vit/marin randig PoP-tröja på sig. Han var nämligen NÄSTAN alltid klädd i randiga Polarn & Pyret underställ i blått. De är ju perfekta som ”mysdress” när de är små med bara en kofta eller jeansjacka lr så när man är ute på våren!
  Han hade nog randiga PoP saker åtminstone till han var 3-4 år,nästan jämt;)
  Han kan inte sova utan kaninen nu.
  (Mest marin..men även rött och grönt hade han..de är underbara de där kläderna för småbarn)

  Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s