I goda vänners lag

Nu var det ett tag sedan senaste inlägget…

I går var D och jag inne i Uppsala och åt middag med vännerna L och M, och vi var barnlediga allihop! Vi gick på ”Texas Longhorn” som alltid har god, men ganska dyr, mat. Har ni aldrig varit där så kan du tjuvkika på menyn här (de finns på flera olika platser i landet)!

Proppmätta efter förrätt, varmrätt, efterrätt och kaffe åkte vi sedan hem och hämtade vår lilla solstråle H hos farmor och farfar. Det är så skönt att det går så bra att lämna bort henne några timmar och de hade haft det så trevligt. Lilla H hade röjt runt i deras trädgård och krypit ut och in genom dörren själv. Hon börjar bli lite modigare nu, vår lillstrumpa!

Nästa gång ska jag berätta om spontanfesten hos grannarna vi hamnade på på Valborg. Ett härligt och alldeles galet gäng!

Nu ska lilla H och jag ta en promenad till ICA för att handla lite mat; D har stuckit i väg på fiske till i morgon så nu är vi ”fiskaränkor” ett tag. Vi ska också ta en titt på en ny barnklädesbutik som öppnar i dag. Det behövs verkligen här på vår lilla ort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s