Dagens

Nu ska lilla H och jag strax ge oss i väg på en promenad. Jag måste gå förbi biblioteket och lämna tillbaka en bok (som inte blivit läst) och hoppas att jag inte får böter…

Tvättmaskinen går, jag har vikt lite tvätt, men har massor kvar. Ska byta sängkläder också, men det får bli senare i dag. Dammsugning får vänta till torsdag tror jag…

Fast lilla H inte kan gå än är hon ändå mer vild än tam när hon hänger med runt i huset när jag grejar. Toaborsten ska viftas med, diskmaskinen rotas i, tvättmaskinen stängas av och röjande i papperskorgar är roliga aktiviteter… Snacka om dubbeljobb för mig!

Vi ska ta en sväng förbi Plantagen när D kommer hem. Vi behöver köpa en trädgårdsslang och jag ska införskaffa lite pelargoner och ha på baksidan också. I går var jag och kompisen L i Gränby centrum och då köpte jag en så fin textilvaxduk som kommer passa bra där också, hoppas jag.

Lilla H fick lite kläder från H&M för mina bonuskuponger; det blev mest enfärgade baströjor och -bodys i olika färger. Tvåpack pyjamas med korta ärmar och ben kunde jag inte motstå, och en vit kortärmad body med söta figurer på fick också följa med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s