Reklamation

När vi ändå var på IKEA i dag tog vi en sväng förbi Babyland också. De små framhjulen på vår vagn har ”wobblat” lite ett tag och de skramlar och brummar irriterande mycket emellanåt. Det stod på garantisedeln att man måste kontakta verkstaden där man köpte vagnen, men eftersom vi flyttat (vi köpte den i Barkarby) åkte vi till Uppsala ändå.

Där stod också att normalt slitage inte omfattas av garantin, utan endast fabrikationsfel. D trodde att vi förmodligen kommer att få bekosta nya hjul själva, och att de kommer att hävda att det är slitet, men att vi gör ett försök.

Det var inga problem; tjejen skrev en reklamation och tog kopia på kvittot och ska höra av sig när hon vet något mer. Förhoppningsvis får vi nya hjul gratis!

En reaktion på ”Reklamation

  1. ok lycka till! 🙂
    du är inte intresserad av att köpa skönhets/smink produkter? har precis börjat sälja för oriflame nämligen. kolla i min blogg så ser du en liten del av det jag säljer ;). men det är inte bara smink. det finns annat också, parfymer, lotions, kosttillskott. även ett viktminskningspreparat, eller det är en slags drink 😉 tänke att du vill gå ner i vikt eftersom du vill ha ett sauna belt. så vinner du inte kanske det vore något att prova? ska lägga in den i min blogg så fort jag har tid, för den verkar riktigt bra! 🙂
    kram på dig och ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s