Fina presenter

I dag har jag och lilla H varit med farmor (alltså min svärmor) på Fullerö Handel. Det är en helt underbar heminrednings- och trädgårdbutik med ett sortiment som väcker ett enormt ha-begär! Eftersom det dessutom råkar vara min födelsedag i dag, fick jag en massa fina saker i present. Lilla H och maken D fick också lite…

showimage

Bl.a. fick jag denna fina knäckebrödsbox från Cult Design, som jag spanat på ganska länge! Annat var ett zinkfat, en zinkkruka, ett bullfat i trä med en brödduk från Serholt, en vit- och grålaserad korg som jag tänkt ha gamla tidningar i och plastunderlägg från SIA att ha ute på trädgårdsmöbeln. Tack snälla ML för alla fina saker vi fick!!

Lilla H fick en ljuvlig förklädesklänning från Nyblom o Kollén i rött med vita rutor (samma modell som på bilden, fast den är rosa). En riktig Madicken-klänning! Än är den lite stor, men när hon väl lär sig gå på egen hand ska den nog funka! D fick ett klassiskt förkläde inför sommarens grillkvällar i marinblått med vita ränder, också det från N o K.

nyblom

När vi kom hem stod det blommor på min trappa. Det var från min pappa som varit förbi; två orkidéer och en drös med penséer.

jag hade också fått gratulationskort i brevlådan, men iinte fattade D någonting i alla fall. Till slut var jag tvungen att fråga lite försiktigt om han inte visste var det var för dag i dag… Då såg han så skamsen ut, och skämdes för att han glömt bort det. Jag struntar ändå i att fira min födelsedag i år. Sedan lilla H föddes och har sin födelsedag bara 10 dagar före mig, känns min egen dag inte så viktig längre…

Nä, nu ska jag göra mig i ordning för en tjejmiddag jag är bjuden på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s