Fynd!

Tack och lov för Blocket!

Vi har en gammal trädgårdsmöbel i trä från IKEA som har hängt med några år, och som har stått på ett par olika balkonger. Den är hel och funkar OK, men den behöver verkligen oljas in… Den har två stolar, ett bord och en soffa och den får plats på framsidan av vårt radhus.

På baksidan har vi en lite större plätt och ville ha en möbelgrupp med 6 stolar, och som gärna som går att ställa i olika positioner. Trä var uteslutet då det kostade alldeles för mycket, men även plast visade sig vara ganska dyrt.

Jag tog en titt på Blocket häromveckan och då fanns inget som passade oss. I går hittade D precis vad vi sökte! En grupp med bord och 6 stolar i mörkgrön plast för 1.300:-. Ja, färgen spelade inte så stor roll, men grönt funkar. Vi var och hämtade den i går, och förutom lite damm och smuts var allt jättefint. Dessutom hade D:s föräldrar dynor som passar och som vi kan ”låna” så länge vi behöver. Kul att göra ett fynd!

7

Möbelgruppen ser ut att vara i stort sett identisk med denna grupp från Jysk och där kostar den 1799:- för bord inklusive 4 stolar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s