You give me fever

Jag är inte så säker på att det var laktosen som gjorde lilla H dålig i magen i går. I går eftermiddag åkte vi hem till morfar (alltså min pappa) för att lämna katten där över helgen och för att byta till sommardäck. Vi ska nämligen passa farmor och farfars hund över helgen, så då är det bäst att Maja är på säkert avstånd. Hunden älskar katter, men tyvärr är kärleken inte motsvarad från Majas sida…

Hur som helst; fram på kvällen blev lilla H jättevarm och röd om kinderna. Först trodde jag att det berodde på att pappa har ganska varmt hos sig och att lilla H inte satt still en sekund, utan kröp omkring för fullt. Jag var själv ganska varm. Vi tog tempen och då hade hon 39,2. Hoppsan!

Vi åkte hem och kollade tempen igen och den visade 39,3. Hon fick alvedon och vi trodde hon skulle slockna, men inte då… Efter en stund verkade tabletten och hon blev pigg som en mört. Till slut somnade hon mellan oss i vår säng och vaknade igen vid 02.00. En alvedon och en timme senare somnade hon äntligen om till o6.00 i morse. Glad är hon som alltid i alla fall, fastän hon fortfarande är  lite febrig.

Det förklarar säkert också varför matlusten var så dålig i går. Hon ratade både spaghetti med köttfärssås och kalkon och potatis som hon normalt äter utan minsta problem. Det blev bara välling, vatten, juice, fruktpuré och en skvätt gröt.

Nu ska vi göra ett försök med lite frukostgröt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s