Svettigt

Pust! Fick ett ryck här kring middagstid och började röja i vårt lilla förråd… Tog paus för middag och körde sedan 1,5 timme till, och nu är det klart! Blev lite varmt därinne, för den enda lampan jag hittade som gav tillräckligt bra ljus var farsans gamla byggspot på 150 watt…

Nu ligger alla småpryttlar i märkta blå plastbackar från IKEA och det ser så prydligt ut! *stolt*

Jag hittade träpersienner som jag bloggade om för typ 100 år sedan som jag antar passar till våra fönster i sovrummen. Det här radhuset har varit uthyrt i omgångar, och någon tidigare hyresgäst har förmodligen införskaffat dem och någon annan skruvat ner dem igen.

Hittade också 11 kartonger med oöppnat Pergo klickgolv! Det ska ju i alla fall räcka till att få lilla H:s rum lagt. Samma golv ligger redan i övriga huset, förutom just hennes rum och en liten hall på övervåningen. Förhoppningsvis räcker det även till den snutten, så är hela huset ”trägolvat”! Gäller bara att få golvet lagt också, varken D eller jag har någonsin gjort det förut, men med lite tips från familj och bekanta ska det nog kunna klaras av det också. D sa lite oroligt ”att du förväntar dig väl inte att golvet ska vara lagt till kalaset på söndag??” och jag sa att det kan vänta (men det menar jag ju egentligen inte…).

036842_s

Ekgolv ”Country”

I morgon ska datarummet äntligen bli klart! Det är ju faktiskt bara lite småprylar som ska rensas; sparas på rätt plats eller kastas, och ett par anslagstavlor och en väggklocka ska upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s