Helgen

Pust, nu har jag veckostädat! Det fick bli det i stället för vattengympan i kväll… Jag har tvättat köksmattan, dammsugit, tvättat och vikt en massa ren tvätt. D har torkat rent runtom i köket och våttorkat golven i hallen och köket.

Att det blev gjort nu beror delvis på att min pappa kommer i morgon och stannar hela helgen, och man vill ju inte att han ska få astma precis…

Min pappa fyller jämt på söndag, så jag har dekorerat köket med fräscha tulpaner och lite serpentiner och ballonger. Han kommer att tycka att jag är jättetöntig, men de kan ju hänga kvar till nästa helg då vi ska fira lilla H:s 1-årsdag…

FREDAG: min pappa kommer, gå och titta efter fynd på prylmarknaden, handla och äta lunch. På kvällen ska vi äta middag med våra familjer på ett värdshus här i närheten och fira pappsens födelsedag lite i förskott.

LÖRDAG: D sticker iväg med jobbet och kommer hem på söndag fm. Pappa och jag får hitta på något på egen hand med lilla H. Lokala konstnärer och hantverkare har utställning och försäljning i en skola här på orten, så kanske tar vi en sväng dit.

SÖNDAG: förhoppningsvis kommer D inte hem alltför sent så att jag och min pappa kan sticka i väg på trädgårdsmässan ”Nordiska trädgårdar” i Älvsjö, tillsammans med D:s föräldrar. D får stanna hemma med lilla H, och lika glad för det är han, tror jag.

Have a great weekend Pictures, Images and Photos

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s