Magtrassel

Lilla H är fortfarande risig och lös i magen, även om det inte bara varit vatten i blöjan nu på eftermiddagen. Hon är ju ändå pigg och glad, men jag börjar bli lite bekymrad och orolig. Det har ju pågått till och från under hela året, så jag börjar nästan misstänka att det är något hon är överkänslig/allergisk mot. Det vanligaste är väl laktos, mjölkprotein eller gluten?

Det kan ju helt enkelt vara så att hon har en sådan känslig mage då och då, men risken är väl att hennes kropp inte tar upp alla näringsämnen om maten mer eller mindra bara rinner rätt igenom.

Jag ska kolla upp hur man kan gå till väga för att prova sig fram på egen hand, innan vi ska på 1-årskollen på BVC. Då kanske jag kan få hjälp av dem med hur man ska gå vidare i undersökningarna, om jag redan provat lite själv. Annars är väl det vanliga att man får rådet att utesluta och sedan introducera stegvis… Då är det ju bra att ligga steget före och redan ha gjort det, eller?

En reaktion på ”Magtrassel

  1. Stackarn. Inte kul när magen krånglar! Jag tycker att du först och främst skall utesluta de vanligaste sakerna som man kan vara allergisk eller överkäsnlig mot. fast det kanske du redan har. Mjölk är ju supervanligt.

    Tack för ditt bidrag i min tävling förresten 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s