Bluäk!

I går var lilla H så duktig och fick i sig en hel burk med stuvade grönsaker och köttbullar. Då hon varit så känslig för större bitar, var ju detta ett stort kliv framåt! Hon ulkade lite lätt emellanåt, men tuggade och svalde i stället för att spotta ut eller kräkas… Hon fick massor av beröm och verkade själv så nöjd också.

4419x

När jag kommit hem från vattengympan och vi låg i vår säng alla tre, och lilla H klättrade runt för att göra slut på sin sista energi innan nattsömnen, så började hon rapa oroväckande. Plötsligt kom kvällsvällingen upp i en rasande fart, tillsammans med köttbulls- och morotsbitar! Det fick bli en spontan kvällsdusch efter det. Sedan var hon lös i magen stort sett hela natten. Om detta berodde på att maten var svårsmält eller om det är en bacill vet jag inte, men i dag har hon varit ganska pigg och inte haft något mer löst i blöjan.

Vi införskaffade Sempers hederliga magdroppar för säkerhets skull, så kanske de magvänliga bakterierna kan hjälpa till att återställa tarmfloran.

206811

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s