Breakthrough

Sedan lilla H var magsjuk för två-tre veckor sedan har det hänt något med hennes aptit. Hon har blivit så duktig på att äta! Hon äter som aldrig förr, och andra sorter än tidigare.

Hon har hela tiden varit så känslig för lite större tuggbitar i maten och bara ulkat och ibland kräkts upp alltihop. Vi har fått köra med 6-månadersburkar nästan hela tiden. Nu funkar helt plötsligt 8-månadersmaten utan större problem, och hon äter lätt en hel burk och en halv burk efterrätt på det!

I dag skedde nästan ett mirakel; hon åt en hel burk med lax, potatis och ärter och verkade gilla det helskarpt! Tidigare har lax (och all annan fisk också) varit totalt värdelöst och kräkframkallande… Nu måste vi ju genast testa fler sorters fisk här hemma!

4972

I övrigt fortsätter hon att vara en liten solstråle! Hon sover nätterna igenom (20.00-06.00), och när hon vaknar är hon på bra humör och sitter och leker i sin säng om man inte hämtar henne direkt.

Hon har börjat leka någorlunda bra på egen hand, och jag hinner faktiskt bläddra i en tidning eller snegla på ett TV-program under tiden. Teletubbies har blivit intressant, speciellt bebisen i solen som hon ler stort åt. I dag på ICA sålde de billiga DVD-filmer med Teletubbies och jag köpte ett par stycken, så får vi se vad hon tycker. Jag vill prova Molly Mus också, men har inte sett dem på DVD i någon affär, men det finns ju andra sätt att få tag på dem… 😉

90172

Hon ställer sig upp mot allt och drar  och pillar i det hon kommer åt. Ännu vågar hon inte riktigt släppa taget och stå på egen hand, det har hänt under ett par sekunder en handfull gånger innan hon drattar på rumpan.

En reaktion på ”Breakthrough

  1. Den där burken älskar Sigge, fast allt annat med potatisbitar och fisk spottar han ut. Kanske har de gömt socker i den? 🙂 Känner igen mycket i det du skriver, det märks att de är nästan lika gamla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s