Ny skötväska på ingång

Jag har länge varit så trött på min skötväska, och nu har jag äntligen köpt en ny (som kommer snart hoppas jag)!

När vi hade Teutonia-vagnen hade vi skötväskan som hörde till, men när vi köpte ny vagn för ett tag sedan köpte jag en billig variant (när vi sålde Teutonian sålde vi även skötväskan, och den hade ändå inte passat nya vagnen). Den väskan är ganska liten och har bara ett litet extra fack med dragkedja, så allt hamnar huller om buller och blöjorna blir bara nerknölade.

Nu slog jag till på en Skip*Hop Duo Deluxe som jag har hört så mycket bra om. 595:- fick jag ge hos Pippilotta, och det var det billigaste jag kunde hitta på nätet. Jag beställde också en barnsele som jag tänkt att använda i matstolen, då hon har börjat resa sig i den.

1883_20088411185927461328

Jag blev också sugen på ett Diapees & Wipees-fodral till lite blöjor, men tyget ”Blue Zoo” var slutsålt, och den vill jag absolut ha! Visst kan man sy ett fodral själv, men jag har inte lust eller ork till det. Då måste jag ändå skaffa tyg, foder och kardborrband, och då är man säkert uppe i samma pengar som att köpa en + att om jag syr en blir förmodligen resultatet förjävligt…

bluezoo_91

Är det någon som vet var man kan hitta fodralet i just detta tyg?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s