Leksakstips

Lite tips från Babycenters hemsida på bra leksaker för bebisar som är 9-12 månader gamla:

Lära-gå-vagnar: En lära-gå-vagn ger småbarn en chans att utveckla sin nya gåteknik. Välj en lära-gå-vagn som väger tungt så din bebis kan luta sig emot den och ta ett varv eller två i vardagsrummet. (De flesta bebisar i denna ålder är fortfarande för små för lära-gå-vagnar, som är bättre för dem som kan gå bra och titta bakom sig medan de går framåt.) Även när spänningen av att kunna gå har lagt sig, kommer ditt barn tycka att det är roligt att köra runt på leksaker i många månader framöver.

Plocklåda: Att försöka lista ut varför den fyrkantiga klossen inte passar i det runda hålet är en utmaning för små problemlösare. Detta är en leksak som fascinerar, och ibland frustrerar, bebisar i denna ålder.

Bollar: Ditt barn har träffat på dem förut, men bollar blir mer spännande när man kan stå upp och studsa dem.

Leksakstelefon: Bebisar älskar att imitera sina föräldrar. Även om ditt barn inte kan säga mycket ännu kommer han eller hon att försöka prata genom att hålla luren och trycka på knapparna. Ju mer realistisk telefonen är, desto bättre.

Böcker: I denna åldern är barn speciellt nyfikna på böcker med flikar man kan öppna, olika strukturer man kan känna på och kaniner man kan klappa.

Klossar: Klossar ger honom en chans att öva på att stapla. Han kan troligen göra en stapel av tre eller fyra klossar nu och kommer gilla när den rasar.

Hink och spade: Det här är bra att ha när ditt barns favoritsysselsättning är att fylla och tömma, fylla och tömma. Köp en sandlåda till trädgården eller ta med ditt barn till lekplatsen så kommer han eller hon att hålla sig sysselsatt länge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s