Granny x 2

Lilla H och jag var ensamma större delen av dagen i dag, då D var på skjutbanan med sin bror J.

Gästerna åkte hem vid 00.30 i går (i dag ju egentligen) och lilla H vaknade just när ytterdörren slog igen. Hon somnade inte om förrän kl: 02.30, så jag var ganska trött i morse kl: 07.00 när hon vaknade. D somnade före mig i går så han fick ta henne på morgonen så att jag fick sova en timme till.

På förmiddagen började lilla H gnugga ögonen och hade precis somnat bredvid mig i vår säng när mormor ringde. Lilla H vaknade förstås av ringsignalen och mormor var ovanligt pratglad. Lite jobbigt med en liten vilding som försöker slita telefonluren från en eller som vill klättra hejvilt i sängen… Mormor ringde dessutom två gånger till för att lågga till sådant hon glömt.

När vi till slut lagt oss igen och lilla H somnat hör jag steg ute på gången och ett pling på ytterdörren. Där står farmor med en bukett tulpaner och har barnbarns-abstinens! På med smajlet och orka umgås en stund till. Hon hade stickat en ursöt tröja i rosa och vitt till lilla H, och den passade så bra!

Efter besöket somnade lilla H igen, lagom till pappa D kom hem, men han smög så fint uppför vår knarriga trappa så hon vaknade inte. Även jag fick sova någon timme och vaknade lagom till färdiglagad middag.

Lilla H somnade igen vid 20-tiden. Hon börjar verkligen gå som efter klockan nu, och blir trött vid 19.30 efter kvällsgröten. Byte till pyjamas, ny blöja och en vällingskvätt om hon vill ha, så somnar hon ganska snabbt. Har jag tur vaknar hon inte förrän vid 6-tiden i morgon bitti…

En reaktion på ”Granny x 2

  1. Kul du är med och tävlar!!

    Sitter just och använder min sån vita dator, perfekt att ha med sej i väskan. Ganska liten iofs men så lätt….gillar den som x-tra dator.

    Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s