I´m back

Nu har det återigen varit stiltje på bloggen ytterligare ett tag… Orken och inspirationen har inte funnits och min pappas hjärtoperation har upptagit en del av min tid och tankeverksamhet. Lilla H har varit, och är fortfarande, förkyld igen.

Tack för hälsningar angående min pappa via kommentarer och mail! Han har nu fått komma hem och är sakta på bättringsvägen. Pacemaker-operationen gick utan problem och nu ska han bara vila och ta det lugnt.

Jag har varit usel på att läsa bloggar och ännu sämre på att kommentera när jag väl läst; men de som jag troget följer när jag har tid är:

Bebis i Bayern: om livet som en svensk barnfamilj i Tyskland under (minst) ett år. Mycket fina foton!

I huvudet på Emmy: om livets upp- och nedgångar som småbarnsfamilj. Uppdateras ofta, med foton, filmer och massor av inspirerande collage!

Jenny & Lilla S: om en småbarnsmamma och hennes familj, som just tagit steget och köpt hus. Är också i full gång med bröllopsplanering!

Alla tre har barn i samma ålder som lilla H, och ni förgyller min vardag med era läsvärda och intressanta inlägg med allt mellan himmel och jord; shoppingtips, småbarnsliv, heminredning, pyssel, matlagning, kärlek, glädje och motgångar.

Kram på er!

En reaktion på ”I´m back

  1. hihi tck för fina ord :p kul att du gillar min, jenny och helenas blogg.. vi har inte bara barn isamma ålder, vi känner ju varan också..hihi

    iallafall ang. teckensnittet så finns det inte med å,ä,ö 😦 man får sitta och rita dit prickarna själv när man gör tex kollage.. trist trist..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s