Weekend update

I lördags var vi så sunkiga lilla H och jag, så vi gick inte ut på hela dagen. Vi hade pyjamas på oss hela dagen och bara gosade, lekte, åt och sov. Kvällen avslutades för lilla H med ett bad, välling, tandborstning och godnattsaga. Jag åt chips och tittade på ”Stjärnorna på slottet”, löste ett klurigt korsord och sedan låg jag i sängen och slötittade på TV tills jag somnade.

I dag har vi varit lite mer aktiva i alla fall; jag har tvättat, dammat lite och dammsugit medan lilla H har krupit efter mig på golvet. Bra träning för henne och jag fick lite gjort här hemma på samma gång!

Efter det var lilla H helt slut och somnade, och jag var svettig och utmattad jag med. Tänkte först att jag skulle vila en stund, men tog mig i kragen och tog en dusch, och tur var väl det, för plötsligt plingade det på dörren och där stod farmor och farfar. De hade ”abstinens” och längtade efter lilla H, så det var ju tur att jag hunnit både städa och duscha!

Senare på eftermiddagen tog lilla H och jag en promenad hem till dem och blev bjudna på middag. D kom dit och fick äta upp resterna av middagen och sedan åkte vi hem. Nu ska lilla H snart hoppa i säng, och vi ska slappa lite framför TV:n.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s