Tråkblogg

Jag har varit usel på att uppdatera en tid, men det känns som om tiden inte räcker till just nu!

Vi har haft och har fortfarande sjukdomar här i vår lilla familj; lilla H är så gott som återställd som tur är, men nu är det jag och D som är förkylda. Jag har nästan tappat rösten och låter som jag är i målbrottet. Men det var väl nästan oundvikligt att bli smittad av lilla H som klättrar, nyser och hostar på en…

I går och i dag har vi träffat vännen L och promenerat och ätit lunch tillsammans. I morgon blir det lunch med A och sedan öppna förskolan. De har en krypklubb för bebisar 9-18 månader, men då lillkusinen ”bara” är 7,5 månader tar vi gruppen för barn 0-6 år i stället. Vi kan gå på krypklubben en annan gång, eller vänta tills kusinen också blir runt 9 månader. Vi kanske får skaffa falskleg till henne, som man själv gjorde när man ville komma in på ett disco som (för) ung??

Lyxigt att få äta lunch ute tre dagar denna vecka, och ev. blir det kanske på torsdag också, då vi ska på drop-in på BVC för att kolla vikt och längd på lilla H. I februari är det dags för 10-månaderskontroll. Vart tar tiden vägen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s