Fortfarande sjukstuga

Lilla H är fortfarande himla förkyld, och jag har lite ont i halsen och huvudet sedan i går kväll. Förhoppningsvis bryter det inte ut till en praktförkylning… Jag orkar inte med mer sjukdom nu! Jag ruttnar på att sitta inne och ha tråkigt och dagarna blir så långa med lite lek, lite vila och trugande av mat däremellan.

Man känner sig så otroligt hjälplös när lillstrumpan är krasslig och det inte är så mycket man kan göra för att hjälpa till. Vi försöker lindra med alvedon (fast bara om hon verkar må riktigt pyton), näsdroppar och att ge henne rikligt med vätska. Fast jag tror att hon är på bättringsvägen, då hon varit liiiite gladare idag. Jag längtar tills hon är sitt vanliga soliga jag igen!

Sömnen på nätterna blir lite mer hackig, eftersom hon hostar och vaknar oftare. Men vi vilar tillsammans på dagarna. Hon sover ändå förvånansvärt lite dagtid tycker jag; någon halvtimme-timme ett par gånger om dagen bara. I dag somnade hon med huvudet på min arm, och det har inte hänt sedan hon var en riktigt liten bebbe!

bli-frisk-igen

En reaktion på ”Fortfarande sjukstuga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s