Vad bidde det då, då?

Nä, det blev ingen Glace au four som dessert till nyårsafton i morgon. I stället hittade jag ett recept på favoriten Tiramisu, som man kunde göra på philadelphiaost i stället för mascarpone. Och philadelphian kan man ju byta ut mot ett laktosfritt alternativ.

D och jag gnabbades bara om hur stor kaka vi skulle göra; jag ville göra dubbelt så stor, för jag vet hur försvinnande god den brukar vara (nu vet jag ju inte hur vår blir än), medan han tyckte att det räcker med varsin liten bit.

Vi får väl se vem som får rätt??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s