Action

Oj, i dag var en riktig aktiv dag!

På förmiddagen var vi på öppna förskolans sångstund, och mamman här i huset var sååå trött i morse, så det blev raketfart för att hinna dit i tid. Tydligen var det ”luciatåg” för de små i dag, men A hade tagit med en tomteluva åt hennes tös och till lilla H, och för dagen sjöng vi förstås julsånger.

Lilla H tyckte att det var jättespännande i början och satt med ett stort leende och betraktade de andra barnen. Ungefär halvvägs in i sångstunden ledsnade hon lite, men med nappen i munnen och liggandes på magen blev hon nöjd ända till slutet.

Vi hann inte fika, utan fick rusa till BVC för att träffa L och hennes lillpojke. Lilla H har inte blivit mätt och vägd på ganska länge, så jag var nyfiken på hur hon låg till. Nu väger hon 8.850 gram och är 76,2 cm lång. Viktkurvan är strax över ”normalen”, medan längdkurvan är ganska mycket över. Inte konstigt att storlek 74 har blivit för kort i benen!

Efteråt kom min pappa förbi, och vi åt lunch tillsammans. Sedan följde han med mig till Lindex och jag shoppade en hel drös med kläder till lillstrumpan i storlek 80. Nästan allt var ”Ta 3, betala för 2”, så det blev riktigt prisvärt och bra.

Hemma igen gav jag lilla H mat; potatis med ärtor och kyckling. Jag mosade potatisbitarna med en gaffel och hon åt glatt och med god aptit, tills hon plötsligt började ulka och allt kom upp igen… Efter ombyte av kläder och en flaska välling så somnade vi båda två på vår säng.

Oj, långt inlägg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s