Grin-Olle är vi allihopa

I dag var vi på en liten marknad med hantverk som D:s mamma och pappa rekommenderade. Fast det var inte så märkvärdigt, väääldigt litet och himlans dyrt! Köpte bara ett par doftpåsar. Jag satte en på lilla toaletten när vi flyttade in och D har blivit helfrälst och ville absolut att vi skulle ha två till.

Mitt dåliga humör börjar tona bort, jag är verkligen långsint… Egentligen beror det väl på att vi inte blir klara här hemma, och D bara rycker på axlarna och är som Alfons Åberg; ”Jag ska bara…” och vips är det sen kväll och så hann vi inte den kvällen heller. Nu har jag röjt klart i köket (nästan, i alla fall), förrådet och garaget. I morgon ska TV:n upp på väggen i vardagsrummet *håller tummarna* och förhoppningsvis kommer vi till IKEA och köper förvaring till datarummet.

När detta väl är gjort och jag har fått börja pynta inför adventshelgen, då lovar jag att mitt goda humör kommer tillbaka!

2 reaktioner på ”Grin-Olle är vi allihopa

  1. Jag är också lite långsint, himla jobbigt… Har märkt att en sak som gör mig glad är att skriva tacksamhetslistor när jag grottar ner mig för djupt eller tar på mig ”offerkoftan”. Kanske något att testa? =)

    Kram på dig och vad mysigt det lät med doftpåsarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s