Update

En snabb update, borde sova för länge sedan, men hade såååå många inlägg på bloggkoll att läsa först!

Nu funkar internet och telefon här hos oss! D tyckte att vi kunde vänta till i morgon, men jag tjatade lite och ringde Comhem, så nu är det i gång. Ska bara invänta lösenordsgrejer på posten för att få igång mailen också. Än så länge funkar min gamla vanliga mail via nätet.

I fredags kom morfar och åt middag och sov över. Han sov i vår nya gästsäng och på lördagen åt vi brakfrukost med juice, te, mackor, ägg och youghurt. Det är sällsynt i detta hushåll! Mest för att jag inte är någon frukostmänniska annars…

På lördagen var det babysim och lilla H svalde halva bassängen och passade också på att kräkas lite i vattnet. Som tur var var vi nere i ett hörn och jag vispade snabbt upp det i filtret vid sidan av poolen. Vi var också på en baby- och barnmarknad och jag hittade lädermockasiner, en klänning och en bad-/morgonrock. På kvällen åt vi middag hos de goda vännerna L & M och deras tre smågrabbar. Snacka om att det är full rulle hemma hos dem!

På söndagen slappade jag och lilla H medan D var på skjutbanan. På eftermiddagen kom farmor och farfar förbi på kaffe, och vi fick en jättestor ljuslykta i svart smide att ställa på yttertrappan.

I dag var lilla H och jag och handlade lite barnmat och jordnötter är fåglarna (alltså barnmaten är ju till lilla H, inte till fåglarna…). När vi kom hem låg fotona vi tog på UnderBARA barn-mässan i brevlådan. Hon blev så söt på alla bilder! Fotofirman är ju lite fiffiga också, alla bilder ingår ju inte i grundpriset, men då man sett hur fina de är räknar de med att man kommer vilja beställa dem allihop, och det vill man ju…

I morgon blir det långpromenad med L och hennes minsting och sedan lunch ihop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s