Tvi, tvi, tvi

I eftermiddags planterade jag om två novemberkaktusar. Man kan ju tycka att det är helt fel säsong för det, eftersom de ska blomma nu eller vara på väg att gå i blom. Jag frågade i blomsteraffären för säkerhets skull, och hon tyckte att om de inte har knoppar eller blommor kan det gå bra.

Jag chansar hur som helst, för de stackarna hade så otroligt dålig jord och tog också lite stryk av flytten. Går det så går det…

Hämtade in lite andra krukor från garaget, för i morgon ska jag köpa ljung och/eller något annat tåligt och göra en liten plantering till trappan utanför dörren.

När jag höll på att greja i köksfönstret höll jag på att få en hjärtattack! Två stora gröna ögon stirrade stint på mig! Det var den svarta grannkatten Vegas, som fortfarande då och då får för sig att han bor kvar här. Han syntes ju knappt alls där ute i mörkret med sin svarta päls.

Nu ligger lilla H i sin säng och kan förhoppningsvis somna in själv även denna kväll. I dag tyckte hon plötsligt att lasagne var jättegott igen! Dessutom har hon duschat och fått kvällsvälling, och så har vi lekt och busat. Nu borde hon vara trött…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s