Sömntutan

Lilla H har ju ett eget rum nu, fast det ser för hemskt ut för tillfället… Inga gardiner, ingen matta och prylar och kartonger utställda på golvet lite här och var.

I alla fall, hennes spjälsäng står på plats, och vi har provat att hon ska sova där på nätterna sedan vi flyttade in i lördags.

Det har hittills funkat klockrent! Hon ligger i sin säng och somnar vid 19.30-tiden. Sedan vaknar hon ca kl: 23.00 och får lite kvällsvälling i vår säng. Vi lägger henne i hennes rum igen och hon somnar om och sover till ca 05.00. Hon får lite ersättning och sedan ligger vi i vår säng till kl: 07.00-08.00, innan vi går upp och påbörjar en ny dag.

Hon somnar ju inte alltid på direkten, men vi släcker lampan och lämnar rummet med babyvakten på. Ibland åker nappen ut och hon blir ledsen, då går någon av oss dit och stoppar in den igen och efter en stund sover hon.

Rummet är inte så jättemörkt eftersom hennes dörr är öppen, och vi har tänt utanför. Jag har en lampa nerpackad som jag har tänkt ska få lysa svagt på kvällen/natten sedan. Behöver bebisar nattbelysning, någon som vet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s