Dagens

I dag har jag inte hunnit så mycket som jag hade hoppats. Målet var att försöka få ordning på lilla H:s rum och kläder, men jag kan ju pyssla lite under kvällen också.

Vi var i mataffären på förmiddagen och sedan försökte jag få lilla H att sova, men det var inte lätt… Nu äntligen tar hon en liten lur, och jag ska äta lunch.

Nya gardiner är tvättade, men jag har ingen strykbräda här ännu, så jag ska höra om D:s mamma har en att låna ut. Jag orkar inte leta fram symaskin och tråd, så jag har köpt band att stryka på för att fålla upp dem lite. Det ser genast mer hemtrevligt ut med lite gardiner! Förhoppningsvis kan vi åka och hämta vårt köksbord i dag också, det vore skönt att börja få lite styrsel på köket nu.

Tvättmaskinen går på högvarv; nya handdukar och gardiner (som sagt) måste ju tvättas, och vi har en hel del smutskläder. Skönt med en liten tvättstuga med torkskåp och plats för upphängning och förvaring. Det är ganska gammalt och slitet där inne, men med lite attiraljer, tyger och en matta kan det bli hyfsat i alla fall.

Grannkatten verkar ha hittat hem till sin nya bostad i alla fall; jag har inte sett till den alls i dag.

En reaktion på ”Dagens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s