Äntligen!

Nu är flytten avklarad, och internet är igång någorlunda. Vi kan bara surfa en i taget, så vi måsta skapa någon sorts nätverk. Hoppas att det inte strular bara, som det brukar med teknik…

Flytten gick bra, men det tog hela dagen, från kl: 08.00 till 20.00 innan vi var klara. Mycket tid gick ju åt till att bara köra fram och tillbaka. Lilla H skötte sig exemplariskt, och var hos farmor en stund under dagen också.

Nu har vi bara lite städprylar och diverse bråte i källaren kvar i Solna. Det lutar åt att vi anlitar en städfirma för flyttstädningen. Ska kolla upp priser först.

Nu är allt kaos i vårt radhus, förstås, men vi försöker beta av lite i taget. Vår katt är hos morfar några dagar tills vi kommit i lite mer ordning, och det är tur, för de som bodde här före oss har bara flyttat typ tre hus bort, men det har inte deras katt fattat ännu. Den springer runt vårt hus och jamar och vill in lite då och då. I morse låg han på fönsterbrädan utanför köket och hela rutan var full av tassavtryck. Stackaren, hoppas att de ropar in honom snart, annars får jag ta honom under armen och gå över med honom.

I dag tog jag och lilla H en promenad till vårt lilla ”centrum” och handlade och fikade. Vi träffade en kompis som råkade vara där, fast hon egentligen bor ett par mil bort. Hon är också mammaledig och nu kan vi ju ses mycket oftare. Trevligt!

Fixade ett lånekort på biblioteket och tog en sväng till Apoteket också. Blev ju förstås superförkyld samma dag som vi skulle flytta, men har inte någon feber i alla fall.

NU: läsa massor av blogginlägg

SEDAN: läsa och sova

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s