Nära slutet

Jaha, nästnästsista morgonen hemma i den här lägenheten. Jag vet inte riktigt hur jag känner inför det… Kul med förändring, visst, men jag har en förmåga att hålla kvar det välbekanta, trygga och spjärna emot nya, spännande saker. Det blir förmodligen jättebra, som det brukar bli, när man fått bo in sig på den nya platsen och börjat bekanta sig med omgivningen.

D längtar efter något nytt, och vi kommer ju nära hans bror + familj och hans föräldrar. Det är ju en fördel för mig med, men jag måste ju byta jobb sedan när det är dags för det. Jag har ju varit inställd på det hela tiden, men nu när det ska bli verklighet så blir jag feg, som vanligt. Jag är så glad att jag är mammaledig nu, så att jag inte behöver hitta nytt jobb huxflux, och att jag får vara med lilla H under tiden vi bor in oss!

Lite vemod och nostalgi så här på förmiddagen, nu när jag tänker på att jag måste lämna mitt kära Solna, och framförallt min käre, käre pappa… Men, det är ju som sagt, inte världens ände vi ska flytta till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s