Helgen

Lite dåligt med uppdatering under helgen har det blivit…

I lördags gick vi upp tidigt och gjorde oss i ordning för babysimmet. Först skulle vi nämligen installera den nya bilstolen, och jag anade att det inte skulle bli lätt. Och mycket riktigt; varför ska det vara en hel vetenskap att göra något till synes så enkelt?!

Lilla H klarade badet galant, och hon var åldermannen i gänget. Den minsta bebisen var runt 3 månader och gav upp efter några minuter. Vi sjöng och flöt runt och sjöng igen, och sedan var det slut. Tiden gick så fort! Jag trodde att vi skulle missa nästa lördag efter som vi flyttar då, men det är ändå inställt då eftersom det är höstlov, så det var ju tur.

Sedan hälsade vi på farmor innan vi åkte och hälsade på hos lilla H:s kusin som fyllt år. Jag hade läst att man helst inte skulle ha så mycket aktiviteter inbokade efter babysimmet, men nu blev det så i alla fall. Lilla H brukar ju bli så grinig när det är mycket folk som stimmar, men det gick över förväntan! Lite småtrött, men orkade ändå med hela tiden vi var där. Sedan somnade hon som en stock på vägen hem.

NU: lilla H ska badas av pappa, jag bloggar

SEDAN: packa, packa, packa äta glass med hemgjord chokladsås

P.S. Vagnen är såld! Ett par kom förbi i förmiddags och de slog till på en gång. Sedan ringde en kille och ville komma och titta på köksbordet, men vi fick ett sms om att hans fru ångrat sig… Skit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s