Fixa frillan

I dag fick jag ett infall att jag måste gå och klippa mig, och när jag väl bestämt mig ska det ske snabbt! Tyvärr var det fullbokat i dag, men jag fick en tid i morgon förmiddag.

Nu till problemet; vilken frisyr??

Jag hittade ett gammalt fotoalbum från en Greklandsresa igår när vi packade lite grejer, och då såg jag ett foto på mig med en frisyr som passade ganska bra och som jag minns att jag trivdes i. Det var en page/bob (eller vad det nu heter?) och nu har jag kollat runt efter lite bilder på nätet.

Jag har inte särskilt långt hår just nu, så det borde funka, och min lugg är på utväxt, men har den jobbiga längden att den är för lång att ha hängande framför ögonen, men för kort att sätta bakom örat… Nödlösningen heter hårspänne, men hur kul är det i längden?

Jag får helt enkelt diskutera med frissan och så får vi se vad det blir. Men känner jag mig själv rätt så ruttnar jag på luggen och klipper av den, som vanligt!

2 reaktioner på ”Fixa frillan

  1. Jag har samma luggproblem, har gett mig den på att den ska växa ut den här gången men är sååå less på de himla hårspännena! Hoppas du blir nöjd imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s