Nattvak

Vi brukar låta lilla H somna för kvällen på vår säng, och sedan lyfta över henne till spjälsängen när vi går och lägger oss. När hon vaknar på natten och vill ha mat lyfter jag över henne till mig och så har hon fått somna om hos mig innan jag lägger tillbaka henne i hennes egen säng igen. Nu har hon börjat rulla runt och böka så mycket innan hon somnar om, och det blir lite trångt i vår säng då…

I natt vaknade hon vid 2-tiden, fick mjölk och sedan lade jag henne i spjälsängen innan hon somnat igen. Det tog 1,5 timme innan hon somnade… Jag såg på TV och försökte hålla mig vaken, för jag har så svårt att somna innan hon somnat om igen. Hon rullade runt, gjorde armhävningar och försökte titta över spjälskyddet, gurglade och tjöt innan ögonlocken föll ihop. Det är inte lätt att vara mamma alla gånger, men underbart ändå!

Rektorn från min skola ringde i dag och frågade hur jag ska göra till nästa höst. Speciellt eftersom vi nu flyttar och det blir så långt att pendla och dels för att de ska börja lägga budget för kommande läsår. Jag sa att jag gärna ville börja med ett års tjänstledighet och sedan får vi se. Vi har ju kontrakt på radhuset på ett år till att börja med. Rektorn sa att tjänstledigt får jag utan problem, och det var ju skönt. Men, vad ska jag hitta på i stället?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s