Promenad

Dagens promenad tog lilla H och jag till gamla Överskottsbolaget. De finns inte kvar längre, då det har byggts ett nytt, stort varuhus i Bromma i stället. Nu byggs det massor av bostäder i ett område som kallas ”Järvastaden”. Vi har inte gått där på länge, så i dag tog vi en promenix för att se hur det såg ut.

Många fina hus, både färdiga och ofärdiga, och en stor lekplats; Mulle Meck-parken, har de fått upp nu. Av gamla ÖoB fanns bara det gamla huset kvar, men lokalen var igenbommad. Hittade i stället ett par andra lågprisbutiker med diverse bråte. Men, man kan fynda även där!

I en mattbutik sålde de lite gardiner och jag hittade panelgardiner; två-pack röda med vita stjärnor resp. marinblå med vita stjärnor, för ynka 79:-/pack. I en diversebutik hittade jag handdukar och grytlappar med grillvante från Gripsholm, och dessutom var det 30% rabatt på alltihop. Ångrar nästan lite att jag inte köpte en fin julduk; fyrkantig i rött tyg med broderade vita hjärtan. Fast man kan ju ta en promenad en annan dag igen…

Lilla H i vagnen medan mamma äter tunnbrödsrulle till lunch…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s