Dagens fynd

Eftersom det går så bra att åka buss med lilla H åkte vi till centrum i dag igen. Jag köpte påfyllning av pappas mobil-kontantkort och strosade i lite affärer.

Gallerix hade de halva priset på en del posters; så jag köpte tre stora och fyra små till lilla H. Det var blandade affischer av Mumintrollen, Bamse, bokstäver och siffror.

     

D tyckte jag skulle köpa något till mig själv, så jag köpte ett par nya jeans. De satt väldigt bra, men var väldigt utsvängda nertill. Jag gillar bootcut, men det här var lite väl… Nu har jag tvättat dem, och om de fortfarande är för vida nertill får jag sy in dem lite.

På Kappahl fanns ju förstås den bruna overallen som jag egentligen ville ha till lilla H i rätt storlek, så jag slog till fast vi köpte en rosa i går. Två stycken kan man ju ha nytta av om den ena blir smutsig. Dessutom kostade den bara 199:-, så nu har jag fått två overaller billigare än vad en overall kostar på Po.P!

Förresten så var mössan från Lindex jag funderade på till den rosa overallen alldeles knasig i formen! Jag provade den på lilla H, och det blev som en halvlång strut och jag vill ju inte att hon ska se ut som en conehead…

På Clas Ohlson köpte jag en Dymo (märkapparat) och extra remsor, två pärmar, plastfickor, registerblad och en burk bläckpennor. En helt onödig, men lite rolig, pryl som man lägger i kastrullen när man kokar ägg slank också med. Den ska visa när äggen är lös-, mellan- eller hårdkokta.

Nu sover lilla H en stund, och jag har, hör och häpna, packat några flyttkartonger. Lite grejer som lilla H inte använder dagligen, mina gamla gravidkläder och amningsprylar och lite textilier och kontorsprylar. Jag har en påbörjad kökskartong också…

En reaktion på ”Dagens fynd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s