Shopping… igen!

D åkte i väg i morse för att hjälpa till med att ta upp båten från familjens sommarställe. Jag och lilla H behövde gå på apoteket, så vi tog bussen till centrum.

När vi ändå var där kunde jag inte låta bli att shoppa också, fast bara lite… Köpte två par tunna stickade tumvantar till lilla H på Kappahl och Lindex, att ha så här innan vinterkylan sätter in. 

Strax utanför centrum har vi en lågprisaffär som heter ”Eden”, och som säljer allt möjligt; från hygienprylar till heminredning. Var inne häromdagen och spanade lite och i dag slog jag till. Det blev två uppsättningar sängkläder från Gripsholm med en variant på röda resp. blå stjärnor på vit botten. Köpte också en röd pläd med vita stjärnor och en bordslöpare i marinblått och vitt. Det är förmodligen utgående eller förra årets modeller eftersom det är så billigt, och jag inte hittat några bilder på Gripsholms hemsida. Strunt samma, det var ju prisvärt i alla fall!

Sängkläderna har jag tänkt att vi ska ha i vårt kommande gästrum tillsammans med pläden, ett par kuddar jag köpte i Uppsala i går och gardiner som jag köpt på Hemtex för ett tag sedan. Blir förhoppningsvis bra!

Lilla H är så duktig och lätt att ha med sig när man åker buss/tåg och går omkring i centrum. Hon blir nästan aldrig gnällig, utan ser sig nyfiket omkring och ler mot mig och de runt omkring. Just nu är hon en riktigt drömbebis, i alla fall tills nästa utvecklingsfas kommer…

Nu har hon just fått lite mat och sussar en stund. Jag ska passa på att pyssla lite här hemma innan vi ska hoppa på tåget och bli hämtade av D. Vi ska ju skriva kontrakt på radhuset i dag, som sagt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s