Slappardag

Lilla H fick lite feber efter sin spruta i går, och hon hade fortfarande lite feber i morse. Men hon är på gott humör och skrattar för det mesta ändå, även om matlusten är mindre än vanligt. Tur att vatten och ersättning funkar i alla fall.

Vi har mest slappat och myst i dag, och jag har tvättat fyra maskiner (vi har en liten tvättmaskin). Städschemat funkar bra hittills, D har redan sagt flera gånger att han tycker att det är toppenbra. För mig är det också bra, för nu har man lite mer ordning på när jag tvättade sist, eller bytte sängkläder och handdukar senast eller när de stackars blommorna fick vatten. De flesta fixar säkert det utan schema, men för oss har det än så länge underlättat!

I dag fick vi bekräftelsebrev på uppsägningen av lägenheten av hyresvärden och vi ska skriva kontrakt på radhuset på lördag eftermiddag. Känns overkligt att vi ska lämna Solna, men det blir nog bra…

Lilla H:s klädsel i dag har riktig 70-talsfeeling: lila- och orangerandig body och orange mjukisbyxor (allt från Lindex)

NU: D nattar lilla H och jag ska läsa lite bloggar

SEDAN: läsa tidning, dricka kaffe och se om det kommer något på TV

2 reaktioner på ”Slappardag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s